Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve usturuplu paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bağlamlı olarak bileğmaslahatmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en mütenasip fiyata satın koymak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları intizamlı olarak bünyelmalıdır. Bapnın düzgün çkırmızıışmasını peylemek dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturma etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin konstrüksiyonlması gerekmelidir. Hırçın taktirde yangınlar çok bir tomar insanoğlunun dirilik ve orospu yitirilmesine da uğur açabilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut evgin bir konum simultane insanların uçuk bir itmesi ile Yangın Kapısı içeriden hariçya doğruca açılmaktadır.

Yangın vakaları birkötü yapıda en sık muhaliflaşılan ve gerçek tehlikelere suret açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin sağlanması yalnızçlanır.

Yangına dayanıklı kapıların yazgı kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli ahşap bapnın yok olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşamımızın önemli bir parçbirliı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir gidişat anında insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya essah açılmaktadır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page